WIJN sites_lijn CHAMPAGNE sites_lijn BLOEMEN sites_lijn FRUITMAND sites_lijn TAART CADEAUBON CHOCOLADE BALLON KRAAMKADO
sites_pijl  
023 737 0017


Valentijnstaart laten bezorgen

 
donderdag 09 februari 2012 09:11

Bij Taartbezorgen.nl kunt u heerlijke taarten bestellen en laten bezorgen voor uw Valentijn. Er zijn een aantal taarten die uitstekend geschikt zijn om uw geliefde mee te verrassen. Uiteraard hebben we de prachtige Valentijnstaart in het assortiment. De taart is gevormd in een prachtig hart en is opgebouwd uit cake en marsepein. Met de prachtige versieringen is deze taart een smakelijke en romantische verrassing.

Behalve deze prachtige liefdestaart kunt u nog meer heerlijke taarten bestellen en laten bezorgen. Wat dacht u van de strakke of feestelijke marsepeintaart. Met een prachtige afbeelding op de taart van u en uw geliefde maakt u zeker weten indruk. Om de verrassing helemaal compleet te maken kunt u kiezen voor een chocoladetekst op de taart.

Uiteraard heeft Taartbezorgen.nl ook een heerlijke slagroomtaart in het assortiment, die fantastisch als Valentijnstaart kan dienen. U heeft keuze uit een vierkante vriendschapstaart of ronde slagroomtaart, die met een mooie foto omgetoverd kan worden tot Valentijnstaart.

Wilt u liever een andere taart bestellen? Geen probleem Taartbezorgen.nl heeft een ruim assortiment van taart en gebak. Voor alle taarten geldt voor 16:00 uur besteld, de volgende dag bezorgd. Daarnaast kunnen alle taarten voorzien worden van een kaartje of brief om een persoonlijke noot aan de taart toe te voegen.

Bent u toch op zoek naar een ander valentijnsgeschenk? Wij hebben ook een prachtige Valentijns pagina voor u samengesteld. Neem gerust een kijkje op de website: Valentijn. Hier vind u bijvoorbeeld de traditionele rode rozen.

« terug naar nieuwsoverzicht