WIJN sites_lijn CHAMPAGNE sites_lijn BLOEMEN sites_lijn FRUITMAND sites_lijn TAART BEZORGEN CADEAUBON CHOCOLADE BALLON KRAAMKADO
sites_pijl  
023 737 0017
 

Taart bestellen & bezorgen

uw winkelwagen bevat geen producten

Taart bezorgen, makkelijk en snel!

Een verjaardag of feestelijke gelegenheid is eigenlijk niet meer zonder taart voor te stellen. Een heerlijke taart wordt door bijna iedereen gewaardeerd en ziet er ook nog eens vrolijk uit! Taart bestellen en laten bezorgen gaat erg eenvoudig via onze overzichtelijke website. In een aantal overzichtelijke stappen heeft u een heerlijke taart besteld en binnen 24 uur bezorgd op de locatie die u wenst. U heeft keuze uit een ruim assortiment taart en gebak waarbij sommige taarten zelfs voorzien kunnen worden van uw eigen foto/logo of chocoladetekst!

De taarten worden dagelijks vers bereid door onze speciaal geselecteerde bakkers. De bakker zal de taart ook nog eens persoonlijk komen bezorgen.

Taart met foto of logo

Het bezorgen van een feestelijke taart is natuurlijk al een leuke verrassing maar als hier een foto of bedrijfslogo op wordt geplaatst is het helemaal speciaal!

Het bestellen van een taart met eigen foto of logo is erg makkelijk. Tijdens het bestelproces kunt u een eigen foto of logo meesturen. De website toont direct een voorbeeld van de afbeelding zodat u zeker weet dat onze bakker met het juiste bestand aan de slag gaat! Speciaal voor de creatieveling hebben wij een taartdesigner ontwikkeld. Hiermee kunt u zelf een afbeelding ontwerpen welke op de taart geplaatst zal worden. Voeg uw eigen foto's toe, plaats een tekst en verrijk het ontwerp met diverse leuke versieringen.

De foto of het logo wordt door de bakker op eetbaar papier, marsepein of chocolade gedrukt. Dit wordt gedaan met speciale eetbare inkt die uiteraardgeen afbreuk doet aan de heerlijke smaak van de taart. Naast een eigen afbeelding is het natuurlijk ook mogelijk om een tekst op de taart de plaatsen. Deze wordt door onze gespecialiseerde bakker met heerlijke chocolade op de taart geschreven.


Zakelijk taart bestellen en laten bezorgen

Ook als bedrijf kunt u uiteraard via Taartbezorgen.nl een bestelling plaatsen. Een heerlijke taart of een feestelijk gebak assortiment is de ideale manier om klanten, relaties of personeel te verrassen. Door een logo op de taart te plaatsen zorgt dit voor directe herkenning bij uw klanten en releaties als de tijd gezamenlijk wordt aangesneden.

Of u één taart of duizenden taarten wilt laten bezorgen, bij Taartbezorgen.nl bent u op het juiste adres. Wij zorgen voor het juiste advies bij de keuze voor een geschikte taart, formaat en aantallen. Neem contact op met onze klantenservice om uw wensen te bespreken en een offerte aan te vragen.


Taart assortiment

Standaard wordt via Taartbezorgen.nl een veelzijdig assortiment aangeboden. U kunt kiezen uit alle gebruikelijke taarten welke in diverse formaten zijn te bestellen. Bekijk het complete taarten assortiment. Naast ons standaard assortiment is het uiteraard ook mogelijk om aan uw speciale behoeftes te voldoen. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice. Om ideeën en inspiratie op te doen kunt u ook enkele cases van andere klanten bekijken.


Slagroomtaart Vierkant
Fruitmand Basis bezorgen
v.a. € 14,95
Strakke Marsepeintaart
Fruitmand Basis bezorgen
v.a. € 18,95
Vriendschaps Taart
Fruitmand Basis bezorgen
v.a. € 16,95

Geboorte Taart
Fruitmand Basis bezorgen
v.a. € 21,95
Liefdestaart
Fruitmand Basis bezorgen
v.a. € 24,95
Mokkataart
Fruitmand Basis bezorgen
v.a. € 18,95Vragen over het bestellen van een taart? Neem contact op met onze klantenservice:
+31 (0)23 737 0017Meerdere aantallen afnemen? Dan zijn wij in staat om voor u een passende offerte op te stellen. Binnen 1 à 2 werkdagen ontvangt u een vrijblijvende offerte per email!
Een offerte aanvragen »Op zoek naar een speciaal product of iets extra's toevoegen aan uw bestelling? Wij helpen u graag bij het realiseren van uw wensen. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.
Mijn wensen bespreken »