WIJN sites_lijn CHAMPAGNE sites_lijn BLOEMEN sites_lijn FRUITMAND sites_lijn TAART BEZORGEN CADEAUBON CHOCOLADE BALLON KRAAMKADO
sites_pijl  
023 737 0017
 
Referenties & cases uw winkelwagen bevat geen producten

Meer cupcakes voor het RID

Nogmaals een feestelijke opening van het Regionaal Instituut voor Dyslexie (RID). Ditmaal werd er voor de opening van het RID in Den Bosch cupcakes gemaakt. Na het succes van de opening van het RID in Maastricht beloofde dit ook een leuke dag te worden. De feestelijke opening werd verzorgd door kinderboekenschrijver Paul van Loon. Hij opende de vestiging met ballonnen en confetti, las voor, speelde een aantal liedjes, deelde handtekeningen uit en presenteerde een spel. De organisatie van het RID was zeer positief en de ruim 200 cupcakes vielen in goede smaak, vooral bij de kinderen!

 

Cupcakes voor de kleintjes

Speciaal voor de opening van Regionaal Instituut voor Dyslexie in Maastricht werden er overheerlijke cupcakes verzorgd. De feestelijke opening was een enorm succes, er kwamen ruim 250 bezoekers op de opening af. Paul van Loon, de schrijver van Dolfje Weerwolfje-boeken was er om de nieuwe vestiging van RID Maastricht te openen en de kinderen voorleest. De kinderen waren dol enthousiast over de cupcakes en ze bleven maar vragen of ze er nòg een mochten! Het was een zeer geslaagde dag met allemaal tevreden kinderen.

12 november wordt door Paul van Loon een nieuwe vestiging van het RID in Den Bosch feestelijk geopend. Hier zullen kinderen opnieuw verrast worden met heerlijke cupcakes!

 

Dag van de leerkracht

Op 5 oktober werd de Dag van de Leerkracht gevierd met deze prachtige taart. De Dag van de Leerkracht valt in de Nationale Onderwijsweek en is bedoeld als een feestdag voor alle leraren in Nederland. Iedere school bepaald zelf op welke manier ze hun leraren in het zonnetje willen zetten.

Voor deze leerkrachten werd er een overheerlijke taart gebakken, waarover iedereen enthousiast was.

 

LG taart

Deze prachtige taart werd bij LG Electronics geleverd om hen te bedanken voor een goede samenwerking. De marsepeintaart werd gebakken door een van onze ambachtelijke bakkers en mooi versierd met een zelfgemaakt logo.

De taart viel uiteraard in goede smaak bij LG!

 

Extra grote taart voor Intratuin

Speciaal voor Intratuin werd deze extra grote taart gebakken. Intratuin feliciteert een filiaal in Zwijndrecht met de nominatie voor een Graines d’Or award 2011, een innovatie vakprijs voor Europese tuincentra. Hierbij was Intratuin genomineerd in de categorie ‘meest innovatieve tuincentrum van Europa’.

Met deze prachtige, grote taart werd al het personeel van Intratuin Zwijndrecht verrast!

 

Speciale taarten voor LaVerbe

Het creatieve communicatiebureau LaVerbe heeft via Taartbezorgen.nl deze speciale slagroomtaarten laten bezorgen. Iedere taart was voorzien van een speciale QR-code waarmee de ontvangers konden achterhalen wie de afzender was.

Voor LaVerbe was dit een zeer geslaagde actie en heeft veel positieve reacties ontvangen.

 

Petit Fours met Shell logo

Voor Shell Nederland bezorgden wij een groot aantal heerlijke petit fours! De sprekende kleuren zorgden samen met het Shell logo voor een aantrekkelijke traktatie. De gebakjes werden uiteraard met veel enthousiasme ontvangen!

Klik hier om ook petit fours met uw logo te bestellen!

 

Gladior marsepeintaart

Voor Gladior, een innovatief zoekmachine marketing bureau, verstuurde wij deze fraaie, strakke marsepeintaart naar diverse relaties.

Deze taart is uitermate geschikt om uw bedrijfslogo op een leuke manier te presenteren.

 

Cijfer taarten

Om een bepaald bestaansjaar van uw organisatie te vieren is onze cijfertaart uitermate geschikt. De taart is te maken in iedere kleur marsepein en wordt fraai versierd met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo.

Neem contact op met onze klantenservice om de mogelijkheden te bespreken.

 

PR stunt voor leegstaande kantoorruimte

In opdracht van een PR bureau verzorgden wij de levering van een groot aantal taarten bij verschillende bedrijven in Roosendaal. Het doel, aandacht voor een leegstand kantoorgebouw in de omgeving.

De actie was een groot succes!

 

Taart voor SNS Regio Bank filialen

De SNS Bank heeft eind 2010 haar nieuwe promotiewinkel gelanceerd. Een webwinkel voor het online aanschaffen van promotiemateriaal voor SNS Regio Bank filialen.

Om de lancering feestelijk kenbaar te maken werd naar diverse filialen een heerlijke slagroomtaart verstuurd. Uiteraard voorzien van een eigen opdruk. De taart werd geleverd in diverse formaten; van 10 tot zelfs 100 personen!

 

Slagroomtaart voor apothekers

Pharmaline is een hightech bereidingsapotheek en uitgerust met de meest geavanceerde apparatuur. Alle nieuwe aangesloten apothekers ontvangen een heerlijke slagroomtaart om de samenwerking feestelijk te vieren!

De taarten worden op diverse locaties in Nederland bezorgd, uiteraard persoonlijk door ons ambachtelijke bakkers.


 

Geesink Norba verrast haar klanten

Geesink Norba Group, gespecialiseerd in totaaloplossingen op het gebied van afvaltransport, verrast haar klanten met een heerlijke slagroomtaart.

Alle klanten die boven een bepaald budget inkopen ontvangen een fraaie taart, uiteraard voorzien van het Geesink Norba logo. De klanten waren blij verrast met deze lekkernij!

 

Gebak voor Keller Design Centre

Als traktatie voor de bezoekers van het Keller Design Centre werd een groot assortiment luxe gebakjes besteld. Ieder gebakje werd voorzien van het bedrijfslogo om een extra feestelijk karakter te geven.

De bezoekers die een keuken kwamen uitzoeken konden dit gebaar uiteraard waarderen!

 

Taarten voor BAM Woningbouw

Om de start van een aantal nieuwe bouwprojecten te vieren ontvingen de werknemers van BAM Woningbouw Alkmaar een heerlijke taart.

De taart werd bij iedereen op zaterdagochtend bezorgd en was voorzien van een fraaie opdruk en begeleidend schrijven. Hierdoor kon iedereen bij de koffie genieten van deze smakelijke verrassing!Meerdere aantallen afnemen? Dan zijn wij in staat om voor u direct een passende offerte op te stellen.

Vragen over het bestellen en bezorgen van taart? Neem contact op met onze klantenservice: 023 737 0017
Op zoek naar een speciaal product of iets extra's toevoegen aan uw bestelling? Wij helpen u graag bij het realiseren van uw wensen. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.
Mijn wensen bespreken »