WIJN sites_lijn CHAMPAGNE sites_lijn BLOEMEN sites_lijn FRUITMAND sites_lijn TAART BEZORGEN CADEAUBON CHOCOLADE BALLON KRAAMKADO
sites_pijl  
023 737 0017


Valentijnstaart laten bezorgen

 
donderdag 09 februari 2012 09:11

Bij Taartbezorgen.nl kunt u heerlijke taarten bestellen en laten bezorgen voor uw Valentijn. Er zijn een aantal taarten die uitstekend geschikt zijn om uw geliefde mee te verrassen. Uiteraard hebben we de prachtige Valentijnstaart in het assortiment. De taart is gevormd in een prachtig hart en is opgebouwd uit cake en marsepein. Met de prachtige versieringen is deze taart een smakelijke en romantische verrassing.

Behalve deze prachtige liefdestaart kunt u nog meer heerlijke taarten bestellen en laten bezorgen. Wat dacht u van de strakke of feestelijke marsepeintaart. Met een prachtige afbeelding op de taart van u en uw geliefde maakt u zeker weten indruk. Om de verrassing helemaal compleet te maken kunt u kiezen voor een chocoladetekst op de taart.

Uiteraard heeft Taartbezorgen.nl ook een heerlijke slagroomtaart in het assortiment, die fantastisch als Valentijnstaart kan dienen. U heeft keuze uit een vierkante vriendschapstaart of ronde slagroomtaart, die met een mooie foto omgetoverd kan worden tot Valentijnstaart.

Wilt u liever een andere taart bestellen? Geen probleem Taartbezorgen.nl heeft een ruim assortiment van taart en gebak. Voor alle taarten geldt voor 16:00 uur besteld, de volgende dag bezorgd. Daarnaast kunnen alle taarten voorzien worden van een kaartje of brief om een persoonlijke noot aan de taart toe te voegen.

Bent u toch op zoek naar een ander valentijnsgeschenk? Wij hebben ook een prachtige Valentijns pagina voor u samengesteld. Neem gerust een kijkje op de website: Valentijn. Hier vind u bijvoorbeeld de traditionele rode rozen.


Romantische taart voor Valentijnsdag bezorgen

 
woensdag 18 januari 2012 11:14

14 februari is de dag van de liefde! Verras uw geliefde op Valentijnsdag met een romantische liefdestaart. Bij Taartbezorgen.nl kunt u een prachtige liefdestaart bestellen, die op ieder gewenst adres in Nederland geleverd wordt.

De liefdestaart heeft de vorm van een hart, het symbool van de liefde. De taart bestaat uit een heerlijke cake en is bedekt met een rode marsepein laag. Om de romantische taart af te maken worden er marsepeinen roosjes en een marsepeinen lint met uw eigen chocoladetekst op geplaatst.

De liefdestaart wordt met de hand bereidt door een ambachtelijke bakker. Deze bakkers zijn gevestigd door heel Nederland, dus de taart wordt gemaakt door een bakker in de buurt van het adres van de ontvanger. De liefdestaart wordt binnen een dag bezorgd, wanneer u voor 16.30 uur besteld. Dit romantische geschenk zal bij uw geliefde zeker in de smaak vallen.


Taart bezorgen makkelijk voor bedrijven

 
woensdag 18 januari 2012 10:16

In het bedrijfsleven is het heel normaal om zo nu en dan een lekker stukje taart te eten. Een geslaagd project, een jubileum, een verjaardag, een afscheid of gewoon omdat het lekker is! Een aantal uitermate geschikte gelegenheden om taart te bestellen.

Voor bedrijven is Taartbezorgen.nl dé webwinkel voor allerlei lekkere taarten en gebak. Via de website kunnen bedrijven eenvoudig en supersnel een bestelling plaatsen en al de volgende ochtend kan Taartbezorgen.nl de taart bezorgen. Er is een ruim assortiment aan ambachtelijke taarten van 10 tot wel 90 personen. Voor speciale wensen kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice om de mogelijkheden te bespreken.

Omdat de taart voorzien kan worden van een bedrijfslogo, foto en/of chocolade tekst is het dus een heerlijke verrassing als er relaties gefeliciteerd moeten worden, bij afscheid van collega's of ter afsluiting van een geslaagd project.

Daarnaast kunnen bedrijven bij Taartbezorgen.nl een bedrijfsaccount aanvragen, waardoor er een accountkorting geldt of geprofiteerd kan worden van andere voordelen. Deze voordelen gelden uiteraard dan voor al onze producten.

Kijk snel op Taartbezorgen.nl voor het heerlijke assortiment aan ambachtelijke taarten en gebak.


Taartbezorgen.nl wenst u een knallend uiteinde en fantastisch 2012!

 
vrijdag 30 december 2011 16:50

De drukke decembermaand zit er alweer bijna op. In het nieuwe jaar kunt u uitkijken naar een verbeterde website van Taartbezorgen.nl.
We gaan heerlijke nieuwe taarten aan ons assortiment toevoegen. Zo wordt het assortiment nog breder en heeft u nog meer keuze voor al uw verjaardagen, feestdagen en overige gelegenheden.

Volgend jaar kunt u weer overheerlijke taarten bestellen bij Taartbezorgen.nl. Namens het hele team van Taartbezorgen.nl wensen we u een knallend uiteinde en een geweldig 2012!


Heerlijke Sinterklaasavond

 
vrijdag 11 november 2011 16:17

Speciaal voor 5 december hebben wij een heerlijke taart en chocoladeletter aan het assortiment toegevoegd. De prachtige Sinterklaas taart is een slagroomtaart. De taart is versierd met chocolade en opgespoten met romige slagroom. In het midden een mooi plaatje om in de Sinterklaas stemming te komen.
Taartbezorgen.nl biedt u de mogelijkheid om een kaartje of een brief toe te voegen. Zo kunt u ook nog een persoonlijk gedicht toevoegen.
Daarnaast bieden wij de traditionele handgemaakte chocoladeletter. Om van de chocoladeletter een origineel relatiegeschenk te maken, kunt u uw logo erop laten drukken. De chocoladeletter wordt verpakt in een mooi doosje.

Hiermee zult u iedereen verrassen tijdens een heerlijke Sinterklaasavond. Wanneer u voor 16.00 uur besteld, wordt de taart de volgende dag bezorgd op het door u gewenste adres door heel Nederland. De taart wordt ambachtelijk bereid door een plaatselijke bakker. U kunt de taart en chocoladeletter bestellen op Taartbezorgen.nl