WIJN sites_lijn CHAMPAGNE sites_lijn BLOEMEN sites_lijn FRUITMAND sites_lijn TAART BEZORGEN CADEAUBON CHOCOLADE BALLON KRAAMKADO
sites_pijl  
023 737 0017
 

Bezorging van uw bestelling uw winkelwagen bevat geen producten

Bezorgd wanneer u wenst
Indien u een bestelling plaatst bij Taartbezorgen.nl is het mogelijk om zelf de gewenste bezorgdatum op te geven! Zo kunt u de taart al ruim van te voren bestellen. Pas op de datum die u heeft opgegeven zal uw zendig worden afgeleverd. Ideaal als u niet in staat bent een kennis of relatie op de desbetreffende dag persoonlijk te bezoeken! Het is helaas niet mogelijk om een voorkeurstijdstip voor aflevering op te geven.

 

Voor 17.00 uur besteld, volgende dag bezorgd!
Taartbezorgen.nl biedt de service om een bestelling die voor 17.00 uur is geplaatst, de volgende dag nog te bezorgen! (Alleen geldig op werkdagen). Grote aantallen worden in overleg binnen een bepaalde periode of op een voorkeursdatum afgeleverd.

 

Bezorgprocedure
Bestellingen van Taartbezorgen.nl worden bezorgd van maandag t/m zaterdag. Indien de ontvanger niet thuis is bij aflevering zal de bakker / koerier proberen om de taart bij één van de buren af te geven. Uiteraard zal de ontvanger hiervan ook op de hoogte worden gebracht d.m.v. een kaart in de brievenbus.

 

Uw zending volgen
Helaas is het (nog) niet mogelijk om u zending zelfstandig te traceren. Wilt u meer informatie over de bezorgstatus van uw bestelling? Neem hiervoor contact op met de klantenservice van Taartbezorgen.nl. Onze medewerkers kunnen u altijd op de hoogte brengen van de bezorgstatus.